met z'n allen genieten op texel

Alles voor een heerlijk verblijf

Bij ons kun je als gezin met elkaar overnachten in een ruime kamer, genieten van een smakelijk ontbijt en achter ons hotel heerlijk in de natuur genieten van de rust en ruimte.

Onze familiekamers zijn allemaal anders ingedeeld. We hebben familiekamers voor vier personen en familiekamers voor vier tot zes personen.

Drie familie-kamers bevinden zich op de eerste etage. De overige vier familiekamers liggen op de begane grond en hebben allen een eigen ingang.

kamer Faciliteiten

Alle familiekamers hebben de beschikking over een dubbele boxspring gecombineerd met een stapelbed. Onze grootste familiekamer heeft zelfs vier fijne boxspring-bedden en een stapelbed.

De kamers hebben beschikking over een douche en toilet en opbergmogelijkheden voor bagage. Het plaatsen van kinderbedjes is mogelijk in alle kamers. Voor specifieke vragen over onze familiekamers kun je het beste telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Dit kamertype beschikt over de volgende faciliteiten:

kom bij ons uitwaaien

Veilig en verantwoord even helemaal weg.. en toch dichtbij. Ook nu tijdens de quarantaine.

Bekijk de speciale informatie pagina

het eilandhotel

Hotel Faciliteiten

Het Eilandhotel heeft alles in huis om je verblijf op Texel onvergetelijk te maken.

Buiten
Het hotel heeft de beschikking over een groot parkeerterrein, naast het pand gelegen. Het terras ligt vanaf de middag tot in de avonduren heerlijk in de zon. De hoteltuin (met volleybalveld) vind je aan de achterzijde met daarbij een klein tweede terras.

Binnen
In de bar worden dranken en kleine hapjes geserveerd. Deze ruimte doet in de ochtenduren dienst als de ontbijtzaal.

Overige
Wie het eiland per fiets wil ontdekken kan bij de receptie een fietskaart van Texel lenen. En voor elke avontuurlijk aangelegde gast helpen we graag bij het maken van een boeking bij een onze zusterbedrijven Paracentrum Texel en Tessel-Air.