samen genieten op texel

Alles voor een heerlijk verblijf

Onze tweepersoonskamers bevinden zich op de 1e etage en zijn modern en stijlvol ingericht. Twee gekoppelde nieuwe boxspring bedden van 90cm bij 200cm met topmatras maken het slapen aangenaam voor iedereen.

Voorzijde:
De kamers gelegen aan de voorkant bieden prachtig zicht op de landerijen en de boerderijen. Bij mooi weer zie je vanuit je bed de parachutisten hangen en de vliegtuigjes opstijgen en landen.

Achterzijde:
De kamers gelegen aan de achterkant- en zijkant van het hotel hebben ruim zicht op de landerijen en de bosschages die het hotel beschermen tegen de soms harde Texelse wind.

2 persoonkamer eiland hotel
2 persoons hotel kamer
kamer Faciliteiten

Dit kamertype beschikt over de volgende faciliteiten:

kom bij ons uitwaaien

Veilig en verantwoord even helemaal weg.. en toch dichtbij. Ook nu tijdens de quarantaine.

Bekijk de speciale informatie pagina

het eilandhotel

Hotel Faciliteiten

Het Eilandhotel heeft alles in huis om je verblijf op Texel onvergetelijk te maken.

Buiten
Het hotel heeft de beschikking over een groot parkeerterrein, naast het pand gelegen. Het terras ligt vanaf de middag tot in de avonduren heerlijk in de zon. De hoteltuin (met volleybalveld) vind je aan de achterzijde met daarbij een klein tweede terras.

Binnen
In de bar worden dranken en kleine hapjes geserveerd. Deze ruimte doet in de ochtenduren dienst als de ontbijtzaal.

Overige
Wie het eiland per fiets wil ontdekken kan bij de receptie een fietskaart van Texel lenen. En voor elke avontuurlijk aangelegde gast helpen we graag bij het maken van een boeking bij een onze zusterbedrijven Paracentrum Texel en Tessel-Air.